Ancora Coaching & Acting

ANCORA Coaching & Acting

   
 

 

Workshops start in 2011

Vanaf januari 2011 op diverse locaties zoals Nijmegen, Arnhem, Den Bosch bieden wij de volgende workshops aan:

HELP er ligt een puber op mijn bank!

Hebt u ook een puber die niet altijd bij te sturen is? Regelmatig spreek ik  ouders die het contact met hun puber zo moeizaam vinden gaan. Ze liggen op de bank  voor de tv of zitten op MSN en praten een taal die de ouders niet verstaan. Ze wiebelen van vrolijk naar boos of zijn opstandig. Terwijl het altijd zo’n  lief kind was! Herkenning alom! Door te kijken naar je eigen lichaamstaal en die van je puber is het mogelijk om patronen te herkennen. Samen met 2 collega’s  organiseren we op diverse locaties de workshop “HELP er ligt een puber op mijn bank!” voor ouders met pubers van 11 tot 21 jaar. Met het een flinke dosis humor  en het delen van ervaringen van de deelnemers gaan we aan de slag om het leven met onze pubers gemakkelijker te laten verlopen. Ook organiseren we workshops voor ouders van pubers met ADHD of een stoornis in het autistisch spectrum. Dit vraagt om een wat andere aanpak waarmee we ruime ervaring hebben. Informatie kan men krijgen via   06-28484201 en 06-24928458 of via www.ancora-ca.nl  en   www.brabantcoaching.nl

Inschrijfformulier workshop: HELP er ligt een puber op mijn bank!

 

Enneagrammen

Verder bieden we ook de mogelijkheid Enneagramworkshops te verzorgen. Het Enneagram is een prima hulpmiddel om je sterke en zwakke punten in kaart te brengen. Er zijn 9 verschillende types, met elk hun eigen kenmerken, en hun eigen manier van naar de wereld kijken. Het kan zeer verhelderend zijn om duidelijk te krijgen van welk type je de meeste kenmerken hebt, en wat je talenten en ontwikkelpunten zijn.

Deze workshops zijn zowel geschikt voor de werkvloer als wel om uw eigen inzichten in bijvoorbeeld uw gezinssituatie of relatie te verhelderen.

 

Deze workshops zijn een gezamenlijk project van Ancora Coaching & Acting en Brabantcoaching.

Meer informatie en data kunt u opvragen middels het contactformulier of telefonisch.