Ancora Coaching & Acting

ANCORA Coaching & Acting

   
 

Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden bevatten een aantal uitgangspunten die Ancora Coaching & Acting hanteert.

 

1. Intake

 

Voor de start van een coaching / of counsellingtraject vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek kijken we of het tussen jou en de coach klikt en maken we afspraken over de aanpak van het traject.

2. Het contract

Zowel voor coaching en counselling als voor de inzet van de trainingsacteur worden de gemaakte afspraken zoals duur, frequentie en kosten vastgelegd in een contract.

3. De gesprekken

De gesprekken zijn vertrouwelijk. Ancora Coaching & Acting werkt volgens de Ethische Code voor Coaches en Counsellors zoals door de Stichting Counselling (www.counselling.nl) en de NOBCO (www.nobco.nl) wordt voorgeschreven.

4. Eindevaluatie

Aan het einde van het traject vindt een evaluatie plaats over het verloop en het resultaat van de coaching of counselling.

5. Investering

Coaching en counseling zijn in sommige gevallen aftrekbaar van de belasting. Neem hierover contact op met de belastingdienst of belastingadviseur.

6. Inzet

 

Van de gecoachte wordt verwacht dat hij/zij voldoende tijd besteedt aan de gesprekken en aan het maken van eventuele opdrachten tussen de gesprekken in.

7. Betalingsvoorwaarden
Particulieren betalen contant per keer. Je krijgt een factuur mee. Voor zakelijke cliŽnten en teamcoaching hanteren we betalingsvoorwaarden welke in de op maat gemaakte offerte vermeld worden.
8. Locatie en Reiskosten

De individuele gesprekken en de re-integratiegesprekken  kunnen plaatsvinden in het St. Augustinusgebouw, Graafseweg 274 te Nijmegen. Voor gesprekken op andere locaties, zoals bij u thuis, wordt buiten Nijmegen reiskosten Š Ä 0,19 per km in rekening gebracht.

Voor wandelcoaching en -counselling worden reiskosten berekend als u een persoonlijke voorkeur voor een ander gebied heeft dan de Hatertse Vennen.

 

9. Afzeggen afspraak

 

Een afspraak kan tot 3 werkdagen tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna is 50% verschuldigd. Een niet nagekomen afspraak of een afspraak die op de dag zelf wordt afgezegd wordt volledig gefactureerd.