Ancora Coaching & Acting

ANCORA Coaching & Acting

   
 

Wie en Wat

 

Wie staat er achter Ancora Coaching & Acting

Mijn naam is Francine Lammers (1959). Ik woon in Nijmegen en ben een gescheiden moeder van twee prachtige kinderen uit Colombia.  Om energie te krijgen maak ik gebruik van Tai Chi, ga ik  graag dansen en speel ik bij toneelgezelschap Fanchou.

Mijn inspiratie in het leven haal ik uit de omgang en gesprekken met anderen, lezen, wandelen met mijn hond in de prachtige natuur in  binnen- en buitenland en het vrijwilligerswerk in Museumpark OriŽntalis in Berg en Dal. Ik geniet van de kleine kadootjes en mooie momenten in mijn leven, die zijn er volop en elke dag weer.

 

 

Wat bied ik jou

Ik ben gediplomeerd coach en counseller aan de  Academie voor Coaching en Counselling. 

In 2007 heb ik Ancora Coaching & Acting opgericht. Als coach / counsellor en als trainingsacteur pas ik mijn vaardigheden toe, afhankelijk van wat het beste bij jou past. Sinds 2007 begeleid ik als reÔntegratiecoach diverse trajecten volgens de richtlijnen van het UWV.

 

Ik combineer mijn vaardigheden als gesprekstherapeut met mijn levenservaring.

Ik  weet hoe het is om moeilijke periodes door te maken en al worstelend weer boven te komen. Mijn leven en levenslust hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Optimistisch, energiek en enthousiast. Rustig, begripvol en vriendelijk. Een snelle denker met humor die goed kan luisteren.

 

Het werken als trainingsacteur loopt sinds 15 jaar als een rode draad door mijn leven heen.

Daarvoor heb ik de opleidingen gevolgd:

         Trainingsacteur en het geven van Feedback

         Communicatie technieken

         Geweldloos communiceren

         Feedback ontvangen en geven