Ancora Coaching & Acting

ANCORA Coaching & Acting

   
 

 

Wist u dat…..

coaching je kan stimuleren in het kiezen van een studierichting die echt bij je past!

Regelmatig hoor ik jonge mensen zich  afvragen of ze de goede studierichting gekozen hebben. Hoe kom je er achter of dat beroep bij je past. Is dat echt wat je in de toekomst wilt doen? Is het wel zo interessant als ze vertelden op de opendag? Of werd het leuker voorgesteld dan het nu voor jou is.             Je maakt al op jonge leeftijd een studiekeuze, geholpen door docenten en ouders. Tijdens de studie ontdek  je dat je sommige kanten niet leuk vind waardoor je gaat twijfelen.  Dat kan heftig worden. Je staat moeizamer op, haalt weinig of geen lol uit je opleiding. Je motivatie voor goede studieresultaten  zakt naar een nulpunt. Waar doe je het voor?

Maar zo hoeft het niet te gaan! Ancora Coaching heeft de kennis in huis om samen met jou en eventueel je ouders of mentor mee te kijken naar wat jij wilt! Waar jij je lekker bij voelt en je ook een toekomst in voor kunt stellen.  Een paar korte gesprekken zijn meestal al genoeg om je op ideeën te brengen. Enne… leren wordt hierdoor niet gemakkelijker maar wel een stuk leuker!

 

Wist u dat…………

Wandelcoaching als een servicebeurt kan werken.

De meesten van ons  gaan een keer per jaar met onze auto naar de garage voor een servicebeurt. Even alles na laten kijken, lampje vervangen, nieuwe olie er in en we kunnen weer 10.000 km vooruit.

Een flinke wandeling met een coach kan voor ons persoonlijk hetzelfde werken. In de natuur lopen we onszelf na: Welke dromen had ik ook al weer, hoe kan ik ze verwerkelijken. Wat was mijn doel, wat heb ik allemaal al behaald, hoever zit ik op mijn weg van persoonlijke groei en ervaringen. Wat zou ik anders willen en wat kan ik er aan doen. Daarover zou een gesprek met jezelf en de coach kunnen gaan. Maar ook over ingrijpende gebeurtenissen die nu in je leven plaatsvinden. Mijn kinderen gaan zelfstandig wonen wat doet dat met me. Mijn ouders hebben me meer nodig, hoe pas ik dat in mijn leven in. Het overlijden van een dierbare of het verlies van je baan zet je aan het denken.

Vaak ontstaan er mooie inzichten tijdens de wandeling en geeft het je energie om verder te gaan. Kortom levert het altijd iets op. Al is het maar een frisse neus. En de prijs? Ach een servicebeurt voor de auto is duurder!